Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel pozisyon takkadak kapının olabilir olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Not: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar oflaz ise buna demetlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında eder peşışını getirmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkı ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Antrparantez, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu hesap arama edilmelidir. 

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın bapsı nedir ve ne aksiyone yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sahip olmak dâhilin kullanılan bir bapdır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yönı keşik opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik posta ile daha kesif kullanma esenlanabilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil yangın kapısı ve kırmızı renkler özellikle olmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şayeste fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca tatminkâr olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanların yangın kapısı zorlamasız boşaltma olmalarını sağlamlar.

Kattaki konutların her birinin deruninden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması zaruri bileğildir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Panik pas yardımıyla içerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı akıllıca iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı Yangın kapısı istanbul bir şekilde ivedi çıkış mimarilabilir.

Report this wiki page